Cine suntem


tractari constanta

Tractari A2 Fetesti a luat nastere in anul 2012 din dorinta de a ajuta persoanele ce sunt incercate de dificultati pe tot tronsonul autostrazii A2 ( Constanta - Bucuresti ). Sediul nostru este localizat in Fetesti astfel ca putem ajunge in orice punct al autostrazii foarte rapid.

Ce facem


service mobil a2

Compania noastra ofera servicii de tractari, service mobile si vulcanizare auto pe tot tronsonul autostrazii A2, intre localitatile Constanta si Bucuresti. Deoarece consideram ca timpul este prioritar, raspundem si rezolvam solicitarile in cel mai rapid timp posibil.

Ce dorim


tractari bucuresti

Prin prestarea serviciilor noastre dorim sa ajutam orice persoana in impas (dupa un accident, oprita din cauza unei defectiuni la motor, la sistemul de directie, alimentarii cu carburant gresit etc. ) intr-un mod rapid. Astfel, dorim sa va salvam ziua !

avantajele Tractari A2 Fetesti

Program de lucru 24/7

Raspundem si solutionam cu mare seriozitate orice apel de urgenta din partea dumneavoastra, indiferent de ora in care acesta survine.

Tarife omenesti

Stim ca desi este usor sa gasesti o firma de tractari pe A2 intre Bucuresti si Constanta, preturile pot fi ridicate. Astfel, pe langa calitatea serviciului, oferim cel mai bun pret.

Timpi redusi de reactie

Deoarece amplasarea noastra este strategica ( Fetesti ), putem sa ne deplasam pe orice tronson al autostrazii Soarelui A2 ( intre Bucuresti si Constanta ) in maxim 60 de minute.